Badkamer - Onze werkwijze

Begeleiden en ontzorgen tijdens het gehele traject

Als eerste zullen wij met u een afspraak plannen op een moment dat u het beste uitkomt. Is dat voor u in de avonduren of in het weekend, dan is dat geen probleem. In dit gesprek kunt u exact de wensen op tafel leggen. Vervolgens brengen wij op locatie de huidige situatie in beeld. Hierbij worden alle belangrijke zaken opgenomen, zoals ruimte, leidingen, ventilatie e.d. Aan de hand hiervan kunnen wij de mogelijkheden in de ruimte bepalen. Nadat wij precies weten wat u wilt, zetten wij dit ter plaatse om in een 3D-ontwerp. Hiermee heeft u direct een beeld van hoe uw badkamer er uit komt te zien.


Polaroids

Jarenlange samenwerking met vakmensen

Het plaatsen van de badkamer of toilet wordt door zeer vakkundige mensen uitgevoerd, waarmee wij al jaren een goede en betrouwbare samenwerking hebben. Deze vakmannen zijn deskundig, flexibel en inventief. Mocht het tijdens de verbouwing nodig zijn kunnen zij (direct) ter plekke de problemen oplossen.

Wij houden dagelijks (telefonisch) contact om de voortgang te bespreken.
Als er wat is kunt u vanzelfsprekend altijd zelf even bellen.

Bij de oplevering van de badkamer of toilet leggen wij u alles uit over materiaal gebruik en hoe u het beste uw sanitair kunt onderhouden. Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Wij bieden een u een compleet pakket van A tot Z, waarin wij u begeleiden en ontzorgen. Wij zijn uw enige aanspreekpunt, zodat er snel geschakeld kan worden. Wij staan voor service, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

3D Polaroid

Zelf aan de slag met een
3D ontwerp

Met een 3D ontwerp heeft u gelijk een goed beeld van hoe uw badkamer of toilet eruit komt te zien. Met onze simpele tool kunt u nu zelf aan de slag!

Maak zelf een 3D ontwerp