Badkamer - Over ons

Jarenlange ervaring op gebied van badkamers

Roy Reuling heeft 12,5 jaar gewerkt in badkamershowrooms en daarmee een schat aan ervaring op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Met deze ervaring weet Roy als geen ander wat bij een verbouwing van badkamers en toiletten komt kijken. Bezoekers van badkamershowrooms komen er als snel achter dat het uitzoeken van een badkamer tijdrovend en complexer is dan vooraf gedacht. Zij worden overrompeld met vragen, waaruit alleen maar meer vragen voort vloeien.


Polaroids

Een aanspreekpunt tijdens het gehele proces

Naast dit soort vragen helpt Reuling BST ook bij alle partijen waarmee u te maken krijgt. Denk hierbij aan aannemers, installateurs, tegelzetters, elektriciens, timmermannen, stukadoors, etc.

Reuling BST is uw enige aanspreekpunt, die de ins and outs van de branche kent en het hele proces begeleidt en regisseert.

Dát is wat Reuling BST doet, wij nemen het hele (ver)bouwtraject voor u uit handen. Reuling BST zorgt voor een logische en efficiënte planning, zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt uw nieuwe droombadkamer gebruiksklaar opgeleverd. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Wij helpen u graag! Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

3D Polaroid

Zelf aan de slag met een
3D ontwerp

Met een 3D ontwerp heeft u gelijk een goed beeld van hoe uw badkamer of toilet eruit komt te zien. Met onze simpele tool kunt u nu zelf aan de slag!

Maak zelf een 3D ontwerp