Slider 1 Slider 1 Slider 1

Passend sanitair biedt veiligheid en comfort!

Aanpassingen in huis vergroten de onafhankelijkheidvan ouderen en mensen met een beperking, waardoor zij zelfstandig kunnen blijven functioneren. Veilig thuiswonen, dankzij goede aanpassingen in onder meer de badkamer, biedt het comfort waar dagelijks behoefte aan is.Voor al deze aanpassingen in uw woning kunt u terecht bij Reuling-BST.

Naast het reguliere badkamerprogramma hebben wij ons de gespecialiseerd in “passend” sanitair. Door de sterk toenemende vergrijzing en de veranderingen in het nieuwe zorgstelsel groeit de vraag naar aangepast sanitair. Deze aanpassingen kunnen noodgedwongen zijn maar ook preventief. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Polaroids

Werkwijze

Wij bezoeken u thuis, bekijken de huidige situatie en op aangeven van de problemen waar u tegen aanloopt, bieden wij een passend advies.
Dit kan gaan om een douchezitje of toiletbeugel, maar ook om een complete aanpassing van de badkamer of toilet. Indien gewenst helpen wij u met de
WMO-aanvraag (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgdragen dat deze aanpassingen in uw woning worden gerealiseerd.


Producten

Vlakke douchevloeren die de hoge douchebak of bad moeten vervangen, zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er systemen waarbij een bad in èèn dag vervangen wordt door een douchebak zonder aanpassingen in het tegelwerk. Aangepaste instapbaden zijn er ook in diverse uitvoeringen. De instap is veilig laag aangebracht en voorzien van een deur. Opties zoals een ingebouwde lift behoort tot de mogelijkheden. De meeste collecties aangepast sanitair zijn esthetisch en nauwelijks van standaard sanitair te onderscheiden. Zo kunt u nog jarenlang onafhankelijk, veilig en stijlvol van uw badkamer gebruik maken.